Volledige teruggave contributie

Bericht:

Omdat het momenteel niet mogelijk is om de dinsdagavondcompetitie te organiseren, heeft het bestuur van de FDB besloten om de complete contributie à €35,- per persoon terug te betalen.

Na het bericht over het uitstellen van de dinsdagavondcompetitie, heeft het FDB-bestuur veel vragen gekregen rond de reeds betaalde contributie voor het dartjaar 2020-2021. Het bestuur heeft besloten om de complete contributie terug te storten. Dit gebeurt zo spoedig mogelijk. De FDB is niet verantwoordelijk voor het terugstorten van de bedragen naar de individuele leden. De contributie wordt daarom overgemaakt naar het bankrekeningnummer waarvan de FDB het bedrag heeft ontvangen. Dit is meestal de teamcaptain of de lokaliteit. Wij vertrouwen erop dat zij het geld terugstorten naar de juiste personen.

Zure appel
We vinden het zelf ook erg jammer dat er momenteel geen competitie mogelijk is. Het is namelijk gemeenteafhankelijk wat wel en niet kan, en we willen iedereen dezelfde kans geven. We zullen even door de zure appel heen moeten bijten. We kijken uiteraard naar wat er wél mogelijk is. Zodra wij de competitie en overige activiteiten weer kunnen opstarten, zullen wij dit met veel plezier en inzet oppakken en uitvoeren.

Vanaf januari 2021
We hopen dat we vanaf januari 2021 de competitie weer kunnen opstarten. Als dat het geval is, zal de contributie €15,- bedragen, en niet €22,50 zoals normaal het geval is bij inschrijven tijdens de tweede helft van het seizoen. Tegen de tijd dat we meer weten, laten we het uiteraard weten.

Wij hopen dat jullie allen gezond zijn en vooral ook blijven, zodat we snel weer in competitieverband kunnen darten!

Reacties:

Laat een reactie achter