Gezocht: voorzitter

Bericht:

Wij zoeken een voorzitter!

In Mei zit de termijn van onze voorzitter erop en is hij niet herkiesbaar voor een volgende termijn. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de Friese Darts Bond. Word jij onze nieuwe voorzitter?

Wie ben je?
– Een enthousiaste, ondernemende en creatieve voorzitter die samen met de andere bestuursleden het bestuur van de bond vormt en het beleid van de bond verder wil ontwikkelen.
– Aanspreekpunt van de bond, zowel in- als extern.
– Je vindt het prettig om in- en externe contacten te onderhouden en je netwerk uit te breiden, zowel binnen de FDB als op landelijk niveau.

Wat ga je doen?
– Er zorg voor dragen dat de bond kan functioneren en daarmee de spelers kunnen darten.
– Eén keer per zes/acht weken beschikbaar voor bestuursvergaderingen en minimaal twee keer per jaar voor NDB-vergaderingen.
– Minimaal twee tot vier uur per week beschikbaar.
– Communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift.
– Ervaring met darten is niet verplicht. Enige kennis van de sport is in jouw voordeel.

Wat bieden wij jou?
– De mogelijkheid om darten verder op de kaart te zetten in Friesland.
– De toekomst van de bond mede te bepalen en richting te geven.
– Het opzetten van diverse initiatieven rondom darts.
– Uitbreiding van je netwerk.
– Een bond waar de jeugd met veel plezier dart.

Lijkt het jou een mooie uitdaging om onze bond te besturen? Aarzel dan niet om je vóór aanvang van de ALV bij het bestuur te melden.

Reacties:

1 Reactie

  1. Ronald 26/05/2023 - Reageer

    waarom word er na jaren slechte berichtgeving op de website niet eens naar een web/communicatie beheerder gezocht , de berichtgeving is ronduit slecht of te laat , in de agenda staan geen aanvangstijden van de toernooien , links werken niet , verslagen van de pdc worden wel geplaatst , maar eigen toernooien , Laco , KO koppels is niks van te vinden , een commisie voor sponsering is snel gevuld met dezelfde sponsors , maar een aankondiging van de inschrijving is niet te vinden . leg de prioriteiten eens bij goede communicatie van je website , daar zijn de leden meer mee gedient dan pdc verslagen .

Laat een reactie achter