Toelichting uitstel dinsdagavondcompetitie

Bericht:

Zoals jullie allemaal hebben vernomen gaat vanavond de dinsdagavondcompetitie niet van start. Wij hebben, op advies van de NDB, het besluit genomen om het seizoen uit te stellen tot 1 januari 2021. Op deze pagina willen wij het besluit aan jullie toelichten.

Over de meeste zaken moeten wij als bestuur nog met elkaar in overleg. Uiteraard snappen wij dat onze boodschap niet overal positief is ontvangen. Wij willen daarom als bestuur alle gevolgen van ons besluit bespreken en hiervoor met gepaste oplossingen komen. Wij willen als bestuur benadrukken dat we door de coronacrisis opnieuw zijn geconfronteerd met het moeten nemen van moeilijke beslissingen. Als FDB willen wij echter onze verantwoordelijkheid nemen om onze competitie te starten onder omstandigheden die allereerst voor iedereen veilig, gelijkwaardig en zeker ook duidelijk zijn. Laten we juist in deze tijd denken aan datgene wat nu echt belangrijk is en daarom vragen we om solidariteit en begrip.

Contributie
Wat wij wel alvast kunnen mededelen is dat wij uiteraard een teruggave doen van de contributie. Uitgangspunt is dat wij het gehele bedrag retourneren, maar er zijn nog variaties op mogelijk die wij als bestuur nog moeten doornemen.

Radio-interview Tseard Douma & bericht Leeuwarder Courant
Afgelopen maandag is onze voorzitter geïnterviewd door Omrop Fryslân. Hier heeft hij kort uitgelegd waarom wij dit besluit hebben genomen. Hopelijk schept dit wat duidelijkheid bij jullie en neemt dit wat frustraties en/of vragen weg. Daarnaast zijn twee horeca-ondernemers & onze secretaris geïnterviewd over het uitstel van de competitie. Zie onderstaande link voor het radio-interview en de afbeelding voor het bericht in de Leeuwarder Courant.

Verdere toelichting
Zoals eerder vermeld moeten wij als bestuur nog met elkaar om tafel wat de gevolgen zijn van ons besluit. Zodra dit besproken is koppelen wij dit terug op deze pagina.

 

 

 

 

 

Bestuur FDB

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Fryske dartbûn stelt kompetysjestart út

Reacties:

Laat een reactie achter