Plooy & Gies winnen K.O.ppels 2019/2020

Bericht:

Na een lange zomerstop waarvan de redenen nu wel eens bekend zijn kon op zaterdagmiddag 5 september eindelijk de finaledag van de K.O.ppels 2019/2020 georganiseerd worden. Normaal gesproken wordt op deze finaledag alléén de finale gespeeld, maar door omstandigheden werden ook beide halve finales op deze middag gespeeld.

De finaledag werd georganiseerd in Café De Trijesprong te Winsum. De volgende vier koppels hadden zich geplaatst voor deze finale:
– Jason Rahmie & Jelle Will
– Daniel Hoogstra & Rob Laurens
– Rudy van der Veen & Arjan Stoker
– Michael Plooy & Mats Gies

Halve Finale
Nadat alle teams hun eigen lot hadden bepaald werd er rond 14:00 uur gestart met beide halve finales. Alle koppels begonnen wat onwennig na een lange zomerstop, maar nadat het ritme weer wat was gevonden en de zenuwen weer onder bedwang waren werd er regelmatig een hoog niveau vertoond. Beide halve finales kregen een ietwat geflatteerde einduitslag, maar desalniettemin hadden de finalisten zich meer dan verdiend geplaatst voor de eindstrijd. De uitslagen:

Rudy van der Veen & Arjan Stoker – Daniel Hoogstra & Rob Laurens: 9-1
Michael Plooy & Mats Gies – Jason Rahmie & Jelle Will: 8-2

Finale
De finale werd na een pauze van ongeveer een halfuurtje gestart door Rudy van der Veen tegen Michael Plooy. In deze finale werd weer een zeer hoog niveau aangetikt, maar Michael & Mats waren een stuk trefzekerder op de dubbels. Waar Rudy & Arjan goed scoorden en zo nu en dan een dubbel net niet raakten straften Michael & Mats dit genadeloos af. De einduitslag van de finale laat duidelijke cijfers zien. De uitslag van de finale:

Michael Plooy & Mats Gies – Rudy van der Veen & Arjan Stoker: 8-0

Reacties:

Laat een reactie achter