Paula Efdé benoemd tot erelid

Bericht:

Voorafgaand aan de finales van het Gesloten Fries 2022 werd Paula Efdé nietsvermoedend door de voorzitter van de FDB naar voren geroepen. Het bestuur was van mening Paula te moeten benoemen als erelid van de FDB.

Reden voor deze benoeming is Paula haar enorme inzet voor de FDB. Inmiddels is zij al 9 jaar actief als secretaris van de FDB, maar daarvoor heeft zij ook al jarenlang haar ziel en zaligheid ingezet voor de FDB. Daarnaast is zij een bekend gezicht bij de NDB waar zij o.a. onderdeel is van de toernooicommissie. Wat ook benoemd mag worden is zij een drijvende kracht is achter een aantal edities van het Open Fries.

Paula ontving uit handen van de Tseard Douma een oorkonde en een speldje. De bloemen volgen nog!
Wat ons betreft een meer dan terechte benoeming! Van harte gefeliciteerd Paula!

Reacties:

1 Reactie

  1. Ronald 24/06/2022 - Reageer

    vandaag word ze 50 , voor mij het meest gewaardeerde Ere lid , en de meest verdiende titel ” Ere lid van de Friese darts bond ” . Paula Efde heeft zich naar mijn mening, zich als ambasadeur voor de dartssport in het algemeen het beste ingezet de afgelopen 30 jaar voor de fdb en de ndb . een betere vrijwilliger kan je je niet wensen . alle lof voor deze Sara , die zich al meer als 30 jaar inzet als vrijwilliger .

Laat een reactie achter