Inschrijving K.O.-ppels 2022/2023 GESLOTEN

Bericht:

De inschrijving is gesloten!

Vanaf vandaag, 31 oktober 2022, start de inschrijving voor de K.O.ppels 2022-2023. Wie mag zich na het koppel Jarno Bottenberg & Wesley Veenstra een jaar lang Fries kampioen K.O.ppels noemen? 

Ook dit jaar organiseert de FDB de knock-out koppels voor al haar leden. Heb je zin om mee te doen, zoek dan snel een koppelmaat en geef je op!

Opgave kan alléén door € 7,50 (per koppel) over te maken naar bankrekening: NL 54 RABO 0108302202 t.a.v. de Friese Darts Bond. Vergeet niet de voor- en achternamen van beide koppeldeelnemers te vermelden.

Stuur ook even een mail met de naam, het e-mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon van het team naar toernooizaken@fdbdarts.nl. Doe dit uiterlijk 12 november 2022, anders kunnen we jullie niet meer mee loten!

De inschrijving is pas geldig na betaling & mail naar de toernooileiding. Om de 2 à 3 dagen wordt er een update geplaatst over het aantal inschrijvingen zodat je kunt checken of jouw inschrijving volledig is binnen gekomen.

LET OP: Een lijst met contactgegevens wordt naar alle deelnemers verstuurd zodat er met elkaar contact opgenomen kan worden om de wedstrijdavond te plannen. Als je jouw team inschrijft ga je hier automatisch mee akkoord!

Wedstrijdleiding K.O.ppels

Reacties:

Laat een reactie achter