Dinsdagavond competitie uitgesteld

Bericht:

De Nederlandse Dartsbond heeft vanavond de FDB, en ook de andere lidorganisaties, geadviseerd om de regionale competities uit te stellen. Vandaar dat wij onze leden op deze wijze willen informeren dat wij op 1 september NIET gaan starten met onze dinsdagavondcompetitie.

Uiteraard betreuren wij dat deze beslissing gemaakt moet worden, maar wij staan als bestuur wel volledig achter het advies van de NDB. Wij gaan als bestuur op zeer korte termijn om de tafel om de details en gevolgen te bespreken. Dat wil zeggen dat wij op dit moment nog niet op details kunnen ingaan over de nieuwe startdatum van de competitie, gevolgen voor de FDB-ranking of vragen over de contributie. Voor meer informatie over het bericht van de NDB verwijzen wij jullie naar de website van de NDB of het bijgevoegde PDF-document.

Zoals jullie vast begrijpen willen wij met een goed doordacht plan komen en dat kan niet over “één nacht ijs” besloten worden. Zodra wij nieuws hebben zullen wij dit zo spoedig mogelijk via de website, Facebook en Teambeheer richting onze leden communiceren!

Bestuur FDB

 

 

 

 

 


 

Bericht website NDB

Download (PDF, 64KB)

 

Reacties:

Reacties

 1. Carona BS 25/08/2020 - Reageer

  En hoe lang gaat dit duren straks aantal maanden zeker vindt als er na 1 november nog geen comp is dat je het kan schudden voor de rest van seizoen

  Kunnen dit x dan wel onze inleg terug krijgen
  Of steken jullie dit in jullie zak ????
  Want beetje compromie van vlede jaar zat er ook al niet in ietsje meer als een halve seizoen gooien en voor nieuwe seizoen weer de volle mep betalen

  • FDBdarts 25/08/2020 - Reageer

   Geachte,

   Zoals je kunt lezen, als je de moeite had genomen om het hele bericht te lezen, kunnen wij als bestuur nog niet tot in de details treden over de gevolgen. Wij hebben dit bericht gisteren ook pas ter ore gekregen en gaan z.s.m. een besluit nemen over onder andere de contributie.

 2. M. Hoogcarspel 25/08/2020 - Reageer

  Beste fdb,

  Ik snap dat het lastig is voor een organisatie om voor zulke keuzes te komen staan. Ik heb echter wel wat vraagtekens.
  Aangezien de horeca open is voor publiek zie ik geen redenen om er niet te kunnen darten. Veel mensen gaan uit eten en naar cafes. Als de fdb nu richtlijnen zou maken onder wat voor voorwaarden er wel gedart kan worden dan kunnen de afzonderlijke teams voor zichzelf beslissen.
  Bijvoorbeeld, zorg dat er ruimte genoeg is voor de teams zodat er 1.5 m in acht genomen kan worden. Hang het schrijfbord wat verder weg. Spreek af dat, met de dubbels, de looprichting, voor het ene koppel linksom is en het andere koppel rechtsom is. Spreek af dat je geen handen schud en zorg dat er desinfectant is.
  De besmettingen in het noorden van het land vallen tot nu toe erg mee. De NDF laat de beslissing dan ook aan de afzonderlijke dartbonds over.

  Ik pleit er persoonlijk voor om onder duidelijke voorwaarden de competitie wel door te laten gaan. Veel dartteams darten vaak in een lege kroeg op de dinsdagavond. Er zijn dus mogelijkheden genoeg, voor de lokaliteiten houder, om maatregelen te nemen zodat er “coronaproef”gedart kan worden.

  Mark

 3. Carona BS 26/08/2020 - Reageer

  Zeker wel gelezen

  Nu zeker bekend is dat er zeker tot 1 januari 2021 geen comp is kan je wel na gaan dat je dan de rest ook van het andere halve seizoen niks kan
  Dus sluit 2020/ 2021 compitie een dikke streep door
  Is geen haalbaar plaatje snappen jullie ook wel
  Dan hoeven jullie geen besluit te nemen wat er moet gebeuren met het contributie geld

 4. Willem 26/08/2020 - Reageer

  Wat maakt iedereen zich toch druk over het contributiegeld. Een paar avondjes niet darten en je hebt het er alweer uit…..

Laat een reactie achter