De Bjusterbaarlike Pylkje Smiters wint juniorentoernooi NJTK

Bericht:

Blije gezichten tijdens de Nederlandse Jeugd Team Kampioenschappen (NJTK) op 3 juni in Nijkerk! 28 teams kwamen naar sporthal de Corlaer en streden om de twee prestigieuze titels. Het werd een zeer geslaagde dag met veel enthousiaste jeugdspelers. Naast het toernooi konden de kinderen hun talent laten zien tijdens tal van andere spelletjes. Ook was Nederlandse selectiespeler Hedrik Tooren aanwezig om zijn kunsten te vertonen. Alle teams kregen de kans om een leg tegen Hendrik te spelen.

Aspirantentoernooi
In het aspirantentoernooi zagen we weer vele nieuwe gezichten en talenten. De Nederlandse titel ging uiteindelijk naar de ‘Schijf van 5’ die ‘Wacht maar tot we groot zijn’ versloegen in de finale. Het kampioensteam van coach Inge Sanders bestond dit jaar uit Cedric Seas, Karsten Boelens, Bert Neggers, Martijn Seas en Pim van Bijnen.

Juniorentoernooi
Het juniorentoernooi werd gewonnen door ‘De Bjusterbaarlike Pylkje Smiters’ dat bestond uit coach Erik Jellema, Jurjen van der Velde, Marcel Bus, Patrick Bus, Taeke Beukema en Lesly Tessin, allen spelend bij de Friese Darts Bond. In de spannende finale wonnen ze van ‘DSWN Drukke Henkies’.

De FDB feliciteert de kampioenen!

Bron foto en tekst: ndbdarts.nl

Reacties:

Laat een reactie achter