Uitslagen Players Championship 5&6

Bericht:

Wij proberen als FDB na elk weekend een korte update te geven over de prestaties van onze leden van de afgelopen week. Afgelopen weekend stonden Players Championship 5&6 op het programma. Helaas werden er afgelopen weekend geen titels gewonnen.

Jurjen van der Velde
Tijdens PC5 wist Jurjen de eerste ronde met 6-1 te winnen van Ross Montgomery. Tijdens de tweede ronde was Cameron Menzies met 6-2 te sterk. Tijdens PC6 kwam Jurjen wat verder, maar helaas was in de derde ronde onze landgenoot Michael van Gerwen met 6-3 te sterk voor Jurjen.

Richard Veenstra
Op zaterdag mocht Richard in de eerste ronde aantreden tegen landgenoot Danny Jansen en hij wist deze partij met 6-2 te winnen. In de tweede ronde was de Belg Dimitri van den Bergh te sterk door met 6-5 te winnen van Richard. Ook Richard kwam net als Jurjen op de zondag verder dan op de zaterdag. Ook Richard moest zijn meerdere erkennen in Michael van Gerwen; hij verloor met 6-2 in de 4e ronde.

Danny Noppert
PC5 liep uit op een kleine teleurstelling voor Danny. In de tweede ronde was Shaun Wilkinson met 6-5 te sterk voor Danny. Tijdens PC6 kwam Danny wel een ronde verder, maar in de derde ronde was Usher Graham met 6-1 te sterk.

Op de foto: Jurjen van der Velde

Reacties:

Laat een reactie achter