Uitnodiging voor Algemene Ledenvergadering FDB

Bericht:

Hierbij wil het bestuur van de FDB haar leden uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering. Officieel had de ALV in mei 2021 moeten plaatsvinden, maar als bestuur beroepen wij ons op de Spoedwet ALV waarin is bepaald dat de ALV maximaal vier maanden uitgesteld mag worden. Wij wilden namelijk geen ALV organiseren in mei, omdat op dat moment er te veel onduidelijkheden waren over het wel of niet kunnen organiseren van een competitie.

De ALV is op dinsdag 31 augustus 2021. In deze uitnodiging kun je de Agenda en de begroting voor het kalenderjaar 2021 vinden. Deze bestanden kun je downloaden en eventueel printen zodat je ze mee kan nemen naar de ALV. Voor meer info over de aanvangstijd en de locatie kun je op onderstaande link klikken.

Algemene Ledenvergadering FDB


OPROEP!!!

Zoals je in de agenda kunt lezen heeft Jacco Louwrink aangegeven dat hij zich na 1 termijn niet herkiesbaar stelt als competitieleider. Er is dus een vacature vrij voor Competitieleider. Je kunt je na het plaatsen van dit bericht kandidaat stellen en dit kenbaar maken aan het bestuur. Wij kunnen jou dan eventueel voorstellen als kandidaat competitieleider vanuit het bestuur. Daarnaast gaan wij zelf als bestuur ook actief op zoek naar een nieuwe competitieleider, maar op het moment van het publiceren van de agenda hebben wij helaas nog geen kandidaat kunnen voorstellen.

Mocht je jezelf geschikt achten als competitieleider; stel je dan kandidaat door een mailtje te sturen naar voorzitter@fdbdarts.nl

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op de ALV.

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur FDB

 

Download (PDF, 236KB)

 

Download (PDF, 200KB)

Reacties:

Laat een reactie achter