Zondag 30 maart: NDB Open Oost-Nederland

Bericht:

Aankomende zondag 30 maart staat het Open Oost-Nederland op het programma in Enschede. Het decor is de prachtige ‘Grolsch Veste’, het voetbalstadion van FC Twente. De Open Oost Nederland is alweer het achtste toernooi dat meetelt voor de NDB ranking 2013-2014. Het rankingseizoen wordt vervolgens op 11 mei afgesloten in Den Haag.

De deuren van de Grolsch Veste zullen om 10.00 uur open gaan en zoals altijd zullen er zes toernooien georganiseerd worden. Deelnemers aan het aspiranten-, meisjes- en junioren toernooi dienen voor 11.00 uur in te schrijven, deelnemers aan het dames-, heren A- of Heren B toernooi moeten voor 12.30 uur zijn ingeschreven. Inschrijven kan alleen ter plaatse! Deelname aan de jeugdtoernooien is gratis, de Heren B categorie betaalt €5,00 en deelname aan het dames- of heren A toernooi kost €10,00. Voor deelname aan het Heren B toernooi hoeft u geen lid te zijn van de Nederlandse Darts Bond of een andere dartsbond of vereniging. Als u in aanmerking wilt komen voor punten op de Heren B ranking dan dient u wel een registratienummer aan te vragen bij de wedstrijdtafel.

Meedoen aan de Open Oost Nederland betekent niet alleen een kans op een mooie prijzenpot van in totaal ruim €4.000, maar ook op een plek in de Nederlandse selectie. Voor meer informatie over de NDB rankingtoernooien klikt u hier. Hier vindt u ook een link naar het geldende kledingreglement voor de NDB rankings.

Adres Grolsch Veste:
Colosseum 65
7521 PP
Enschede

Reacties:

Laat een reactie achter