Verslag LaCo speelweek twee

Bericht:

Afgelopen zaterdag stond de tweede speelweek van de LaCo op het programma. Zowel de senioren als de jeugd kwamen in actie.

JeugdLaCo
De jeugd van de DONHN maakte deze week hun rentree in de LaCo. Ze speelden een prima wedstrijd tegen het ervaren team van de RDB. Een boel 3-2 partijen zorgden uiteindelijk voor een 8-3 uitslag in het voordeel van de RDB. In dezelfde poule wist de TDV zijn eerste overwinning te behalen. Na een 5-3 achterstand kwamen ze knap terug en wonnen ze met 6-5 van de DVO-2. DVO-1 wist met 10-1 te winnen bij de RDF. In de andere poule won DBMN-A de wedstrijd om het koploperschap tegen de FDB met 7-4. Het nieuwe DBA Club-208 doet het ook erg goed en won al twee keer! Afgelopen zaterdag was het na een spannende pot te sterk voor DSWN met 6-5. De twee sterkspelende meisjes van DSWN, Veerle Hamelink en Fenna Bouwman, wonnen nog wel knap een singelpartij. Tenslotte won de DBA-1 met 11-0 bij de PDB.

Heren LaCo
In de heren LaCo won de DORA in poule ook zijn tweede wedstrijd. In eigen huis werd regerend kampioen DBA met 11-6 verslagen. DVO won met dezelfde cijfers van DSWN. Poule B wordt na zaterdag aangevoerd door de SDC. Zij wonnen in een spannende pot van de BDC met 9-8. Johan de Ruiter, die ook de beslissende solo won, gooide een 170-finish. De DBBR haalde zijn eerste overwinning binnen door met 12-5 van de RDO te winnen. In poule C won DBMN met 12-5 van de DVS en wist de DOGD met 10-7 de RDB te verslaan.

Dames LaCo
De dames van de PDB en de DSWN wonnen zaterdag beiden voor de tweede keer. De PDB won in Zeeland met 8-3 van de ZDF en DSWN was met 7-4 te sterk voor de DVO. In poule B klopte DBBR de RDO met 8-3 en in poule C versloeg de DOGD de RDB in een spannende pot: 6-5.

Voor een overzicht van de uitslagen en de standen klikt u hier.

Bron: www.ndbdarts.nl

Reacties:

Laat een reactie achter