Verplaatsen speelweek 11

Bericht:

Op dit moment is in Qatar het WK voetbal in volle gang. Het speelschema van dit toernooi zou het speelschema van onze dinsdagavondcompetitie ernstig in de weg kunnen zitten. Indien Oranje de groepsfase als winnaar afsluit dan komen ze in het speelschema op een positie die uiteindelijk leidt naar een halve finale op dinsdag 13-12-2022, aftrap 20:00 uur.

In onze dinsdagavondcompetitie zou op dat moment speelweek 11 op het programma staan. Als Oranje dan moet voetballen zal het op veel speellocaties onmogelijk zijn om een dartwedstrijd te spelen. Nog los van het feit dat veel darters dan zelf ook voetbal zullen willen kijken. Wij willen niet afwachten hoe het WK voetbal zal verlopen en dan last minute met een probleem zitten. Daarom is besloten om speelweek 11 te verplaatsen naar inhaalweek 3, speeldag 14-02-2023.

Een week later op 21-02-2023 staat bekerronde 4 op het programma. De meeste teams zullen in die fase niet meer in het bekertoernooi zitten en deze datum kunnen gebruiken als alternatieve inhaalweek.

Reacties:

Laat een reactie achter