Uitslagen Players Championship 7 & 8

Bericht:

Wij proberen als FDB na elk weekend een korte update te geven over de prestaties van onze leden van de afgelopen week. Afgelopen weekend stonden er weer twee Players Championships op het programma, namelijk PC7 & PC8. Dit keer werd er niet op zaterdag & zondag, maar op zondag & maandag gespeeld. Helaas werd er geen titel gewonnen.

Jurjen van der Velde
In de eerste ronde van PC7 mocht Jurjen het op nemen tegen oudgediende Mervyn King. In deze partij trok Jurjen aan het langste eind door met 6-3 te winnen. In de tweede ronde was “German Giant” Gabriel Clemens de tegenstander. Helaas verloor Jurjen deze partij met 6-3 van de Duitser.

Tijdens PC8 kwam Jurjen verder dan op de zondag. In de eerste ronde werd de Portugees Jose de Sousa aan de zegekar gebonden. In de de tweede ronde was Adam Warner het volgende slachtoffer. In de derde ronde hield het op voor Jurjen; hier was Ross Smith met 6-3 te sterk.

Richard Veenstra
Richard wist tijdens PC7 ook zijn eerste partij te winnen; hij was met 6-2 te sterk voor Engelsman Josh Payne. In de tweede ronde was “The History Maker” Brendan Dolan de tegenstander. In deze ronde was de Noord-Ier de sterkere van de twee en Dolan won deze partij met 6-4 van Richard.

Richard kwam in PC8 net zo ver als op zondag. In de eerste ronde werd er met 6-1 gewonnen van Radek Szaganski. In de tweede ronde verloor Richard met 6-5 van “Chizzy” Dave Chisnall.

Danny Noppert
Het lijkt bijna afgesproken werk, maar ook Danny kwam niet verder dan de tweede ronde tijdens PC7. In de eerste ronde was Danny met 6-5 te sterk voor Kevin Burness. Tegen tweevoudig wereldkampioen Gary Anderson vond Danny zijn Waterloo; hij verloor met 6-3 van “The Flying Scotsman”.

PC8 liep uit op een teleurstelling voor Danny. In de eerste ronde was het direct afgelopen, want er werd met 6-5 verloren van de Tsjech Karel Sedlacek.

Op de foto: Danny Noppert

Reacties:

Laat een reactie achter