Uitslagen Players Championship 3&4

Bericht:

Wij proberen als FDB na elk weekend een korte update te geven over de prestaties van onze leden van de afgelopen week. Afgelopen weekend stonden Players Championship 3&4 op het programma. Helaas werden er afgelopen weekend geen titels gewonnen.

Jurjen van der Velde
PC3 was van korte duur voor Jurjen. Tijdens het event van zaterdag werd hij met 6-3 geklopt door Daniel Klose. Helaas was ook PC4 van korte duur; hier werd met 6-0 verloren van landgenoot Jeffrey de Zwaan.

Richard Veenstra
Op zaterdag mocht Richard aantreden tegen tweevoudig “back-to-back” wereldkampioen Adrian Lewis. Dit werd direct een kraker en Richard wist deze partij winnend af te sluiten met 6-5. Bij de laatste 16 mocht Richard het wederom opnemen tegen een voormalig wereldkampioen. In deze ronde moest hij het onderspit delven tegen Gerwyn Price; hij verloor met 6-2. Op zondag werd er in de tweede ronde verloren van Daryl Gurney met 6-2.

Danny Noppert
Waar Danny de laatste PC nog wist te winnen, kwam hij tijdens PC3 niet verder dan de laatste 16. In deze ronde werd met 6-4 verloren van Madars Razma. In PC4 was het na 1 ronde direct afgelopen. Ook Danny mocht het opnemen tegen een voormalig wereldkampioen; te weten vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld. Danny verloor deze partij van zijn landgenoot met 6-4.

Op de foto: Richard Veenstra

Reacties:

Laat een reactie achter