Uitslagen Irnsum

Bericht:

Het 2e FDB ranking toernooi was wederom geslaagd te noemen!  77 heren en 15 dames gingen de strijd aan in het altijd gezellige Irnsum de Twee Gemeenten!
Rond kwart over 12 gingen de koppels van start en twee uurtjes later wisten we dat de finale zou worden gespeeld door Sjouke Koelstra & Sjoerd Koopman
tegen Dennis Stelzer & Rick Schaafsma. De singels liepen lekker vlot door en rond de klok van 17:00 uur ( al 2  kwartfinales gespeeld)konden we het toernooi even stil leggen om
met ons allen  Danny Noppert aan te moedigen die in Hull speelde tegen Daryl Fitton voor een plaats in de halve finale. Helaas kon Noppie niet in zijn spel komen en verloor… Maar  trots op UZ Danny gingen we weer richting zaal om de laatste partijen te spelen.

In de koppels hadden Sjouke en Sjoerd duidelijk de overhand en wonnen de partij met 4-0 van Dennis en Rick. 3e  werden Mats Gies & Pieter Kalteren en Mark Elgersma & Gert Herms.

Bij de dames waren het  Femke Herms en Jacqueline Draaisma die in de finale stonden.. en Femke bij de stand van 3-3  een 104 checkt en hiermee de wedstrijd wint. Een spannende partij waar je niet kon zeggen wie nou de sterkste was.. ze waren aan elkaar gewaagd.. Derde bij de dames werden Yvette Hebing en Annelies Hoenderdaal.

Meindert v.d Kooi en Sjouke Koelstra gingen de strijd aan bij de heren. Meindert die o.a Marten de Jong, Wieger Boonstra en Gerrit Lemstra (4-1) naar huis stuurde en Sjouke  die o.a  Jaap Kooistra en
Henri Wagenaar ( 4-3) het nakijken gaf..Het werd een spannende pot tussen Meindert en Sjouke 4-4  …. maar het was Sjouke die de laatste dubbel in het bord gooide…  Henri Wagenaar en Gerrit Lemstra werden derde bij de heren.
Er werd 43 maal 180  gegooid. En bij de heren ging de H.F een 150…. naar Pieter Kalteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties:

Laat een reactie achter