Six Nations Cup 2015 in Noord-Ierland

Bericht:

Van 20 t/m 22 februari zullen Tamara Schuur, Rilana Erades, Vanessa Zuidema, Michel van der Horst, Danny Noppert, Richard Veenstra, Rick Hofstra en Wesley Harms namens Nederland in actie komen tijdens de Winmau Six Nations Cup 2015 in Belfast, Noord-Ierland. De Six Nations Cup wordt gezien als één van de sterkst bezette toernooien in het landencircuit.

De Six Nations Cup wordt sinds 2002 georganiseerd en is een landenstrijd tussen Engeland, Schotland, Wales, Ierland, Noord-Ierland en dus ook Nederland. De zes landen worden verdeeld over twee groepen waarvan de nummers één en twee doorstromen naar de halve finales. De poulewedstrijden worden op vrijdag 20 februari (dames) en zaterdag 21 februari (heren) gespeeld, met alle finales op zondag. De dames zitten in een poule met Ierland en Noord-Ierland, de heren gaan het in de eerste fase van het toernooi opnemen tegen Schotland en Noord-Ierland.

Bekijk hier het programma.
Bekijk hier de deelnemende landen en spelers.

Afgelopen jaar wonnen zowel de Engelse heren als de Engelse dames de Winmau Six Nations Cup trofee. Een jaar eerder in Nederland wisten de dames uit Wales te winnen en veroverder de Nederlandse heren voor het eerst de felbegeerde titel.

Bekijk hier de Roll of Honour.

Het ‘Hastings Stormont Hotel’ in Belfast is gastheer en het evenement wordt georganiseerd door de Noord-Ierse dartsorganisatie. Voor meer informatie over de Winmau Six Nations Cup 2015 klik hier. Tijdens het evenement zal er dagelijks (vrijdag, zaterdag en zondag) een twitterfeed zijn met het laatste nieuws vanuit Belfast. Volg @NDBdarts dus zeker op Twitter voor de laatste updates en nieuwtjes! Ook zal de Six Nations Cup te zien zijn via een livestream. Deze kunt u hier vinden. Topdarts tijdens de Winmau Six Nations Cup Darts is absoluut gegarandeerd dus mis het niet!

Bron: www.ndbdarts.nl

 

Reacties:

Laat een reactie achter