Nog 7 dagen inschrijven voor de Dutch Open Darts 2016

Bericht:

Heb jij door al het darts op televisie ook zo’n zin gekregen om zelf te darten? Wil jij ook wel eens op een groot podium spelen voor publiek en live op televisie? Dan is dit je kans, doe mee aan de Dutch Open Darts 2016!

Inschrijven kan via de volgende link: http://www.dutchopendarts.nl/schrijf-je-in. Het is alleen mogelijk om je online in te schrijven en te betalen via iDeal. Het is ook niet mogelijk om betalingen apart aan de NDB over te maken. Als de inschrijving is afgerond, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Wacht niet te lang, de inschrijving sluit op 15 januari om 12:00 uur. Je hebt dus nog precies één week! Let op: Je kunt dus niet op de dag zelf inschrijven en we gaan niet verlengen!

Heb jij je al ingeschreven en wil je checken of dit goed gegaan is, ga dan naar www.dutchopendarts.nl en klik in de menu balk op: check.
De loting zal online komen te staan in de week voorafgaande aan het toernooi. In diezelfde week krijgt iedereen die zich heeft ingeschreven een mail met alle belangrijke informatie.

Wij hebben er heel veel zin in. Tot ziens bij de Dutch Open Darts 2016 in Assen!

Bron: NDB

Reacties:

Laat een reactie achter