Next Talent of Darts

Bericht:

Zondag 27 oktober  is het vroeg dag voor een aantal Friese jeugdspelers, uit alle hoeken van de provincie is het verzamelen in Sneek, Joure en Lemmer om richting Leerdam te gaan voor wederom een leuk jeugd toernooi.

Met 20 jeugdspelers, een aantal ouders en begeleiders arriveren we rond de klok van half 12 in Leerdam. Bij het aanmelden kreeg elke speler een tasje met leuke darts artikelen!

Er wordt gestart  met de poules. En van de 20 spelers gaan er 12 naar de winnaarsronde en 8 naar de verliezers.
Denise de Vries kwam bij de meisjes in de winnaarsronde tot de kwart finale waar ze  verloor  van Kyana Frauenfelder met 2-1 . In de verliezersronde werd de finale gespeeld door  Xandra Mollema en Anique vd Velde Harsehorst, Xandra wint met 2-0 en heeft tevens de hoogste finish van de dag bij de meisjes nl. 105!

In de winnaars ronde bij de junioren werd  Jitse  1e in de poule, maar verloor daarna zijn eerste partij van Kevin Doets.  Danny Gall kwam tot de kwart finale, hij verloor zijn partij met 3-2 van Fabian Schrijvers.
Bij de aspiranten haalt Marcus Middendorp de kwartfinale, verliest daar zijn partij van Kenzo F  Pereria.  Gijsbert stoomt door…hij wint de kwart finale van Menno Bloemendal 3-2, de halve finale van Geromeo Rugebregt met 3-1.
En in de finale neemt hij het op tegen Levy Frauenfelder , Gijsbert begint de wedstrijd sterk  en komt al snel 3-0 voor, Levy vecht zich echter terug tot 3-2 maar uiteindelijk is het toch Gijsbert die het constants is… en wint met 4-2 de eerste Next Talent of Darts!!  Tijdens de finale wist Gijsbert ook nog even de hoogste finish van 151 op zijn naam te zetten!

Nog wel even een vermelding waard… Dani Wagenmakers mist op een haar na 170 finish!

Onze dag kon niet meer stuk! Het werd wel een latertje…. maar de FDB kan weer  met trots terug kijken op een zeer geslaagde dag!!

Reacties:

Laat een reactie achter