Inschrijving K.O.-ppels 2021/2022 (INSCHRIJVING GESLOTEN)

Bericht:

LET OP: De inschrijving is inmiddels gesloten!!!

Vanaf vandaag, 15 september 2021, start de inschrijving voor de K.O.ppels 2021-2022. Wie mag zich na het koppel Michael Plooy & Mats Gies een jaar lang Fries kampioen K.O.ppels noemen? 

Ook dit jaar organiseert de FDB de knock-out koppels voor al haar leden. Heb je zin om mee te doen, zoek dan snel een koppelmaat en geef je op!

Opgave kan alléén door € 7,50 (per koppel) over te maken naar bankrekening: NL 54 RABO 0108302202 t.a.v. de Friese Darts Bond. Vergeet niet de voor- en achternamen van beide koppeldeelnemers te vermelden.

Stuur ook even een mail met de naam, het e-mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon van het team naar toernooizaken@fdbdarts.nl. Doe dit uiterlijk 3 oktober 2021, anders kunnen we jullie niet meer mee loten!

De inschrijving is pas geldig na betaling & mail naar de toernooileiding. Elke week wordt er een update geplaatst over het aantal inschrijvingen zodat je kunt checken of jouw inschrijving volledig is binnen gekomen.

LET OP: Een lijst met contactgegevens wordt naar alle deelnemers verstuurd zodat er met elkaar contact opgenomen kan worden om de wedstrijdavond te plannen. Als je jouw team inschrijft ga je hier automatisch mee akkoord!

Wedstrijdleiding K.O.ppels

Reacties:

Laat een reactie achter