Inschrijving Dinsdagavondcompetitie 2019-2020

Bericht:

De inschrijving voor de Dinsdagavondcompetitie voor het seizoen 2019-2020 is inmiddels geopend. Via dit bericht een korte uitleg hoe je jouw (nieuwe) team kunt inschrijven. Let op: inschrijven kan tot 26 juni 2019.

UPDATE:

Bij een aantal teams gaat de inschrijving nog niet helemaal goed. Na de betaling dien je nog stap-3 van de inschrijving te volgen. Bij deze stap moet je o.a. de teamnaam, speellocatie, etc. bevestigen. Controleer jouw inschrijving nog even een keer door in te loggen via Teambeheer. Je ziet dan vanzelf of jouw inschrijving volledig is of als er nog iets aan ontbreekt. Mocht je er niet uit komen, neem dan contact op met de competitieleider!

Op deze website staat een knop “inschrijven” (zie onderstaande afbeelding). Via deze knop kom je op de site van Teambeheer. Je kunt hier inloggen met de gegevens die je hebt ontvangen. Je kan hier jouw team van vorig seizoen inschrijven en je kan zelfs jouw teamnaam wijzigen. Voor teams die nog geen inloggegevens hebben is er een aparte button op de inlogsite. Hiermee kun je een compleet nieuw team inschrijven.

Mochten er vragen/onduidelijkheden zijn, dan kun je contact opnemen met de competitieleider of eventueel de ledenadministratie. Contactgegevens kun je vinden via Bestuur.

Met vriendelijke groet,

Jacco Louwrink
Competitieleider FDB

Reacties:

Reacties

 1. Alex van der Heide 14/06/2019 - Reageer

  Geachte M
  Klopt de datum wel van 26 juni om dat ik een mail van teambeheer kreeg en daar staat 08 juli in als datum voor uiterlijke inschrijving

  Vriendelijke groet,

  Alex captain Amusacafe 1

  • FDBdarts 19/06/2019 - Reageer

   In tegenstelling tot een melding op teambeheer sluit de inschrijving voor de Dinsdagavond Competie 2019/2020 op 26 juni om 24:00 uur. De melding was automatisch gegenereerd.

Laat een reactie achter