Inschrijven teams voor 2e helft competitie

Bericht:

Het is mogelijk dat teams zich inschrijven voor de 2e helft van de competitie. De teams die hiervoor in aanmerking komen zijn de teams die in het seizoen 2020/2021 ingeschreven stonden bij de FDB en de teams die zich vanwege het invoeren van de QR-code dit seizoen hadden teruggetrokken.

De inschrijving start op 24 maart 2022 en is mogelijk tot uiterlijk 31 maart 2022. De inschrijving gaat via Teambeheer. Op 31 maart 2022 moet de inschrijving volledig afgehandeld en betaald zijn. De teams die hier gebruik van willen maken worden geplaatst in de divisie waar zij in 2020/2021 ook speelden en het team moet uit minimaal 50% van het oude team bestaan. De aantekening hierbij is dat deze teams ten alle tijde in een degradatiepoule geplaatst zullen worden en niet in aanmerking komen voor promotie naar een hogere divisie.

De teams die zich dit jaar hebben teruggetrokken kunnen zich alleen inschrijven door een mail te sturen naar competitieleiding@fdbdarts.nl. Inschrijven via Teambeheer lukt voor deze teams niet.

 

 

Reacties:

Laat een reactie achter