Het succes van Richard Veenstra op Lakeside

Bericht:

Foto: www.ndbdarts.nl

Wat een week was het voor hem: Richard Veenstra. Bij zijn debuut in de Lakeside Country Club behaalde de man uit Ossenzijl onmiddellijk de halve finales. In een spannende ontmoeting met Jeff Smith moest Veenstra met 5-6 de finale laten schieten. Bij thuiskomst in Nederland werd Richard opgewacht door vele vrienden en bekenden en ook door diverse media.

RTV Oost over de huldiging van Richard Veenstra:

Darter Richard Veenstra uit Ossenzijl is bij thuiskomst gehuldigd door enkele honderden fans, vrienden, familie en bekenden voor het behalen van de halve finale van het WK Darts van de BDO.

Het huis van Veenstra was versierd en er werd vuurwerk afgestoken.

‘Your dream came true Lakeside’ stond er op een spandoek in de tuin. Onder luid applaus stapte Veenstra uit de auto. De darter miste op het Lakeside-toernooi net de finale. Hij verloor gisteren in een spannende wedstrijd van Jeff Smith. De Canadees had uiteindelijk een beslissende set nodig en daarin trok Smith aan het langste eind, 6-5.

De Ossenziijler had in de kwartfinale nog voor een daverende verrassing gezorgd door titelverdediger Scott Mitchell uit te schakelen.

Veenstra bedankte alle aanwezigen voor hun aanmoedigingen. “Ik vind het heel erg mooi dat jullie hier zijn en we gaan gewoon weer door.”

Reacties:

Laat een reactie achter