Helvrich en Nijkamp winnen K.O.ppels 2017-2018

Bericht:

Op vrijdagavond 6 juli 2018 werd in Café De Trijesprong te Winsum uitgemaakt wie zich een jaar lang het beste K.O.ppel mag noemen van de FDB. De finale van de K.O.ppels werd gespeeld tussen het duo Sven Helvrich & Simon Nijkamp en Sjouke Koelstra & Tjeerd de Bruin. Onder toeziend oog van veel meegereisde supporters aan beide kampen barstte de strijd rond 20:00 uur los.

Als eerste werd er tegen elkaar gestreden in de singles. Nadat Simon Nijkamp en Tjeerd de Bruin beiden een puike single neergezet hadden, was de tussenstand 1-1. Beide mannen namen het in de volgende single tegen elkaar op en hier kwam Simon als sterkste uit de strijd. Uiteindelijk sloot Sven Helvrich de singles af met 0-3 winst tegen Sjouke Koelstra en werd een 1-3 voorsprong genomen door het duo Sven & Simon.

De volgende te nemen horde waren de koppels. Er was nog niets gespeeld want per gewonnen partij zijn 2 punten te verdienen. Dit betekende dus dat er minimaal 3 koppels moesten worden gespeeld. Nadat het duo Sjouke & Tjeerd het eerste koppel hadden gewonnen was de tussenstand 3-3. Wat volgde was een geweldig spannende partij waar Sjouke & Tjeerd een 0-2 voorsprong namen, maar Sven & Simon vochten zich terug en wisten zelfs het koppel te winnen. Deze klap kwamen Sjouke & Tjeerd niet meer te boven en de daarop volgende twee koppels werden verloren. Eindstand: 3-9 voor Sven & Simon.

Uitslag:

SINGLES

Sjouke Koelstra – Simon Nijkamp: 1-3
Tjeerd de Bruin – Sven Helvrich: 3-1
Tjeerd de Bruin – Simon Nijkamp: 2-2
Sjouke Koelstra – Sven Helvrich: 0-3

KOPPELS

Sjouke & Tjeerd – Simon & Sven: 3-1
Sven & Simon – Sjouke & Tjeerd: 3-2
Tjeerd & Sjouke – Sven & Simon: 1-3
Simon & Sven – Tjeerd & Sjouke: 3-2

Statistieken

Simon Nijkamp: 141, 127, 112
Sjouke Koelstra: 127
Aantal 180: 5

Reacties:

Laat een reactie achter