Gehele dartseizoen uitgesteld tot januari 2021

Bericht:

Zoals wellicht de meesten van jullie hebben meegekregen heeft de overheid gisteren de maatregelen nogmaals aangescherpt. De horeca gaat voor de komende 2 weken op slot en er wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Deze maatregelen hebben consequenties voor de FDB en haar leden.

In de eerste week van september hebben wij op het allerlaatste moment besloten om de dinsdagavond competitie uit te stellen tot januari 2021. Helaas ontkomen wij er door de nieuwste maatregelen niet aan om alle toernooien/competities die wij hadden uitgesteld voor later dit jaar ook uit te stellen tot januari 2021 of zelfs te laten vervallen. Dit heeft de volgende consequenties.

Gesloten Fries
Het Gesloten Fries was tot nader order uitgesteld en hiervoor was nog geen nieuwe datum bekend gemaakt. Helaas zien wij geen mogelijkheid meer om de editie van 2020 te organiseren. We zijn al bijna aan het einde van het jaar; officiële wedstrijden mogen niet doorgaan, de horeca moet op slot, ga zo maar door. Dit toernooi moeten wij helaas laten vervallen.

K.O.ppels 2020-2021
Eind september is gecommuniceerd om deze competitie voorlopig wel op te starten. Ook voor dit toernooi lijkt het ons verstandig om dit terug te draaien, net als bij de dinsdagavond competitie. Wij gaan de K.O.ppels ook uitstellen tot januari 2021. De koppels die zich al hadden ingeschreven krijgen hun inleg uiteraard terug.

Wederom waren wij liever met positief nieuws richting onze leden gekomen, maar de realiteit is helaas anders.
Nogmaals, wij balen ook ontzettend van deze situatie, maar wij hopen dat jullie onze beslissing respecteren.

 

 

 

 

 

Bestuur FDB

Reacties:

Laat een reactie achter