Dinsdagavondcompetitie tot nader order uitgesteld

Bericht:

Zoals iedereen al een tijdje heeft vernomen is Nederland weer op slot na de laatste persconferentie. De consequenties zijn dat de Dinsdagavondcompetitie en K.O.ppels stil zijn gelegd. De Bekercompetitie komt volledig te vervallen voor dit seizoen.

Wij gaan de eerstvolgende persconferentie afwachten om te kijken wat er na 14 januari 2022 weer kan en mag. De lockdown geldt namelijk in ieder geval tot deze datum. Zodra er na de persconferentie weer nieuws te melden is zullen wij dit via onze website en onze Facebook-pagina communiceren.

Wederom een beslissing die wij als bestuur liever niet hadden genomen, maar wij rekenen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Bestuur FDB

Reacties:

Reacties

 1. Wander 30/11/2021 - Reageer

  Beker kampioen kan je wel sturen dat is zoiezo het ouwe vat 1 ! Als je naar de voorgaande jaren kijkt. Mvg

 2. Ag 03/12/2021 - Reageer

  Geld toch niet alleen voor Friesland dit, in geen enkele provincie is de horeca na 5 uur open dus zal daar ook niet gedart worden en zullen er helemaal geen landelijke bekerkampioenschap

  • FDBdarts 14/12/2021 - Reageer

   De NDB heeft inmiddels aangekondigd dat zij de Landelijke Bekerkampioenschappen uit gaan stellen. Dus wellicht dat wij alsnog de bekercompetitie kunnen uitspelen. Het is alleen nog te vroeg om daar uitspraken over te doen; na de volgende persconferentie komen wij weer in de lucht.

Laat een reactie achter