Dinsdagavondcompetitie kan nog niet worden hervat

Bericht:

Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 25 januari 2022 zijn er gelukkig weer versoepelingen aangekondigd door premier Rutte en minister Kuipers. Cafés zijn weer open en sportbeoefening in de horecaruimte is toegestaan. 

Helaas kan onze competitie nog niet starten. Om het mogelijk te maken dat een wedstrijd volledig gespeeld kan worden is het noodzakelijk dat de horeca tot minimaal middernacht (00:00 uur) open mag. Helaas mag de horeca maar tot 22:00 uur open en is het dus niet mogelijk om te starten. Wanneer dit wel het geval zal zijn zullen wij de competitie z.s.m. hervatten. We zijn er dus nog niet; maar er gloort licht aan het einde van de tunnel!

Landelijke Competitie (LaCo)
Gelukkig kan ons LaCo-team wel weer verder met hun competitie; de NDB heeft besloten deze competitie weer te hervatten. Deze teams spelen namelijk op de zaterdagmiddag en hebben dus alle tijd om hun wedstrijd uit te spelen.

K.O.-ppels
Voor de deelnemers van de K.O.-ppels geldt dat zij, als zij dat zelf willen, hun wedstrijd ook kunnen spelen. Normaal gesproken is er een deadline om zo de voortgang te waarborgen, maar niet ieder koppel kan overdag darten i.v.m. werkzaamheden. Het verzoek is om binnen nu en 4 tot 6 weken de wedstrijd te spelen. Probeer samen met de tegenstander een geschikte datum te vinden en probeer zo flexibel mogelijk te zijn. Dat laatste kunnen wij uiteraard niet eisen, maar volgens ons wil iedereen zijn hobby z.s.m. uitvoeren.

Wij hopen dat we na de volgende persconferentie met het nieuws kunnen komen dat de competitie weer vervolgd gaat worden.

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Bestuur FDB

Reacties:

Laat een reactie achter