Definitief geen dinsdagavond competitie 2020-2021

Bericht:

Beste leden,

Wij leven met zijn allen in een tijdperk waarbij we op dit moment te maken hebben met het coronavirus

Alle huidige en eventueel toekomstige maatregelen rondom het coronavirus vanuit de overheid, bieden ons als bestuur niet aanknopingspunten om toe te werken naar een start van een dinsdagavond competitie tijdens het huidige seizoen. Om deze reden hebben wij als bestuur het besluit moeten nemen om definitief geen competitie te organiseren. We hopen in september 2021 weer van start te kunnen gaan met de dinsdagavond competitie voor het seizoen 2021-2022. Als bestuur hadden we graag een andere boodschap gecommuniceerd. Ook wij balen ontzettend van de huidige situatie en dat wij onze sport niet kunnen uitvoeren. Helaas, het is op dit moment niet anders…

We zullen uiteraard alle informatie vanuit de overheid aandachtig blijven volgen. Zodra de overheid de mogelijkheid biedt dat er weer mag worden gedart, zullen wij als bestuur nog diverse leuke evenementen gaan organiseren. Momenteel kunnen we hier nog niet concreet op ingaan, omdat wij ook niet over een glazen bol beschikken en kunnen voorspellen hoe de situatie er in januari/februari uit ziet.

Wederom waren wij liever met positief nieuws richting onze leden gekomen. De realiteit is helaas anders en biedt geen mogelijkheid tot positief nieuws op korte termijn.

Wij gaan er vanuit dat de leden het besluit van ons als bestuur respecteren.

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur FDB

Reacties:

1 Reactie

  1. Ronald 28/12/2020 - Reageer

    Omdat jullie als bestuur sinds 2018 jullie leden al geen goede kerst of gelukkig nieuwjaar wensen wil ik dat alsnog doen aan de leden . beste leden FDB een goed en gezond 2021 toegewenst .

Laat een reactie achter