Darttoernooien voor in de agenda

Bericht:

Sinds vorige week is de dinsdagavondcompetitie weer hervat en kunnen de K.O.-ppels weer gegooid worden. Daarnaast willen wij als FDB ook nog een aantal toernooien organiseren. 

Normaal gesproken, bij een volledig seizoen, worden er een aantal rankingtoernooien georganiseerd. Dit resterende seizoen gaan wij geen rankingtoernooien organiseren, maar op zichzelf staande toernooien. In principe is het niets anders dan een rankingtoernooi qua opzet en prijzengeld; er zijn alleen geen rankingpunten te verdienen. Wij vinden namelijk dat je niet een ranking kan organiseren met maar 3 of 4 toernooien. Wat we in ieder geval wel willen organiseren is een Gesloten Fries. Dit zal het laatste toernooi zijn van dit seizoen.

Nog niet alle locaties zijn definitief; maar de data in ieder geval wel! Zodra de locaties definitief zijn gaan wij deze z.s.m. communiceren in onze agenda op deze website en op Facebook. Op de volgende dagen gaan wij een toernooi organiseren:
– zondag 20 maart 2022
– zondag 24 april 2022
– zondag 22 mei 2022
– zondag 19 juni 2022

De toernooien zijn voor iedereen toegankelijk; zowel voor leden als niet-leden. Een uitzondering hierop is het Gesloten Fries op 19 juni. Voor dit toernooi moet je lid zijn van de Friese Darts Bond. De toernooien  beginnen om 12:00 uur en je kunt je alleen op de locatie tot uiterlijk 11:45 inschrijven. TE LAAT IS TE LAAT!

Hopelijk tot ziens op één (of meerdere) van onze toernooien!

Reacties:

1 Reactie

  1. Ronald 03/03/2022 - Reageer

    Heb ik de laatste jaren wat gemist , al meer als 30 jaar is de regel dat je lid moet zijn om mee te doen aan de toernooien , en met gesloten Fries mocht altijd elke inwoner van friesland mee doen . ik snap dat omdat er geen ranking aanvast zit dat iedereen mag meedoen , maar waarom niet met gesloten fries .

Laat een reactie achter