Danny Noppert wint Players Championship 2

Bericht:

Onze PDC Tourcard houders hebben goed gepresteerd tijdens het eerste Players Championship weekend. Eén van onze leden wist zelfs het 2e event op zijn naam te schrijven! Lekker bezig mannen!

Jurjen van der Velde
Jurjen wist zijn debuutwedstrijd als Tourcard houder met 6-5 te winnen van “Rapid” Ricky Evans. Daarna wist hij door te stoten naar de laatste 16 door van Raymond van Barneveld en van Steve Beaton te winnen. Helaas moest hij zijn meerdere erkennen in landgenoot Dirk van Duijvenbode. Tijdens het 2e event was het na 1 wedstrijd direct afgelopen; er werd met 6-2 verloren van James Wade.

Richard Veenstra
Ook Richard wist zijn debuutwedstrijd winnend af te sluiten door met 6-3 te winnen van landgenoot Owen Roeloefs wie tevens debuteerde als Tourcard houder. Helaas strandde Richard bij de laatste 32 tegen Dave Chisnall. Richard verloor tijdens het 2e event in de kwartfinale met 6-5 van de latere runner-up Simon Whitlock.

Danny Noppert
Last but not least houden wij Danny Noppert nog over. Tijdens event 1 kwam Danny niet verder dan de laatste 16. Hier verloor hij met 6-2 van Daryl Gurney. Hij wist het 2e event op zijn naam te schrijven en won hiermee zijn derde Players Championship titel! Hij won de finale met 8-3 van Simon Whitlock.

Op de foto: Danny Noppert

 

Reacties:

Laat een reactie achter