Bekertoernooi

Bericht:

Tijdens het afgelopen seizoen hebben wij besloten om de bekercompetitie te schrappen om meer ruimte te krijgen op de kalender zodat de dinsdagavond competitie uitgespeeld kon worden. Toch vinden wij als bestuur dat wij ons best moeten doen om een team naar de Landelijke Bekerkampioenschappen uit te vaardigen als FDB. Om deze reden willen wij alsnog een bekertoernooi organiseren.

Het is de bedoeling om in het weekend van 20 & 21 augustus een bekertoernooi te organiseren. Elk team kan zich hier voor inschrijven, onder 1 hele belangrijke voorwaarde. Je mag alleen een team opgeven met dezelfde samenstelling als tijdens de dinsdagavond competitie 2021/2022. Verder mogen alle teams uit alle divisies hier aan mee doen.

Opgave gaat via voorzitter@fdbdarts.nl en geef a.u.b. jouw teamnaam + namen van de teamleden door. De inschrijving gaat per direct open en zal sluiten op zondag 14 augustus 24:00 uur. Geef je op tijd op; te laat is te laat!

Er zal op locatie worden geloot en elk team kan tegen een ander willekeurig ander team geloot worden. Daarna zal via een knock-out systeem worden bepaald wie de volgende tegenstander is tot er een uiteindelijke bekerwinnaar is. Dit team zal namens de FDB worden uitgevaardigd naar de Landelijke Bekerkampioenschappen.

Afhankelijk van het aantal ingeschreven teams zal het toernooi op 1 dag of op 2 dagen gespeeld gaan worden. De locatie wordt z.s.m. bekend gemaakt.
Mochten er vragen zijn neem dan even contact op via het eerder genoemde e-mailadres.

Reacties:

Laat een reactie achter